MAMEWorld Central >> Hardware
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

Bad A Billy
Oop Ack!
Reged: 12/27/07
Posts: 845
Loc: Outland
Send PM
Re: Okay, next round....
04/04/13 05:36 AM


That's what I figured. I've got 1 more easy thing to try when I get time. I've got 2 sets of boot roms and none are marked as really to what they are. 1 does say v2.7 on it, I imagine those went with the original HD. The new HD says v3 on it, so hopefully the guy before me only swapped 1 chip out or something I can get the 2 correct ones to boot to the menu at least. The hd's should be no problem after that. It does say in the manual that it may not boot at all if the chips installed incorrectly or if they are the wrong version(fingers crossed).

If this doesn't work I'll be up to Italies' suggestions next. (I hope not.)

Anything anyone else can think of, please make a suggestion.

Thanks all...


Pessimist: Oh, this can't get any worse!
Optimist: Yes, it can!







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Jamma connector question... Bad A Billy 03/29/13 05:05 AM
. * Re: Okay, next round.... Bad A Billy  04/03/13 04:08 AM
. * Re: Okay, next round.... italieAdministrator  04/03/13 04:20 AM
. * Re: Okay, next round.... SmitdoggAdministrator  04/03/13 05:17 PM
. * Re: Okay, next round.... Bad A Billy  04/04/13 05:36 AM
. * Re: Okay, next round.... SmitdoggAdministrator  04/04/13 06:05 AM
. * Re: Jamma connector question... SmitdoggAdministrator  03/30/13 11:37 PM
. * Re: Jamma connector question... italieAdministrator  03/30/13 04:02 PM
. * Re: Jamma connector question... Naoki  03/30/13 07:36 PM
. * Re: Jamma connector question... Naoki  03/29/13 03:33 PM

Extra information Permissions
Moderator:  Gatinho 
0 registered and 4 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 2084