MAMEWorld Central >> Hardware
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

italieAdministrator
MAME owes italie many thank yous, hah
Reged: 09/20/03
Posts: 15226
Loc: BoomTown
Send PM
Re: UPDATE: The rare moment when I'm posting for help....(MCR Stack)
09/02/13 05:24 AM


> I re thought everything I've done, and realized I've just assumed the brand new SCSI
> cables were OK. A quick test showed one of my SCSI cables was bad. (Thanks Frys...)
>
> That solved the P1 start & P1 up issue.
>
> Still tackling the Sound board interface error/no sound...but feeling good that the
> hard issue has been resolved.

...everything falling into place after the SCSI change was made. Got sound working on channels 1,2,3. Channels 4,5,6 are still dead. Amp is OK, should be an easy repair from here on out, definitely on the SSIO.







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* The rare moment when I'm posting for help....(MCR Stack) italieAdministrator 09/02/13 03:03 AM
. * UPDATE: The rare moment when I'm posting for help....(MCR Stack) italieAdministrator  09/02/13 03:17 AM
. * Re: UPDATE: The rare moment when I'm posting for help....(MCR Stack) R. Belmont  09/04/13 05:26 PM
. * Re: UPDATE: The rare moment when I'm posting for help....(MCR Stack) italieAdministrator  09/02/13 05:24 AM

Extra information Permissions
Moderator:  Gatinho 
0 registered and 7 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 1692