Frontend Tech + >> MAMEUI & IV/Play
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

John IVModerator
IV/Play, MAME, MAMEUI
Reged: 09/22/03
Posts: 1593
Loc: Snohomish, WA, USA
Send PM
Re: Two questions: 1 about mamearcadeui64 and the other about IV-Play
06/25/15 09:22 AM


Don't have an issue w/ IV/Play here on x64 Windows 8.1 Pro using x64 MAME.EXE and hitting F5.

What version of Win7 is being run? What version of the mame.exe is being run?

Try killing the iv-play.dat and iv-play.cfg and reforce the pairing to the mame .exe or try a different .exe as the one you're using may be damaged.

I package mameui64.exe now so I don't know about that other one you're talking about. Actually I think I've seen that lack of context menu items when the program is not running properly or has hung, you might head into task manager and verify there aren't separate versions still running.


john iv
http://www.mameui.info/

Edited by John IV (06/25/15 09:25 AM)







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Two questions: 1 about mamearcadeui64 and the other about IV-Play Llaffer 06/25/15 09:03 AM
. * Re: Two questions: 1 about mamearcadeui64 and the other about IV-Play John IVModerator  06/25/15 09:22 AM
. * Re: Two questions: 1 about mamearcadeui64 and the other about IV-Play Llaffer  06/25/15 02:37 PM

Extra information Permissions
Moderator:  John IV 
0 registered and 8 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 1961