MAMEWorld Central >> Hardware
Previous thread Previous  View all threads Index   Flat Mode Flat  

djmat
MAME Fan
Reged: 07/26/15
Posts: 3
Send PM
Odd rom suddenly not working - DRIVING ME NUTS!
07/26/15 02:59 PM


Hi all

I have a cabinet running Maximus Arcade and Mame 0.154 and as generally all running fine. The last time I powered on the machine one of my favourite games - Gunsmoke - decided not to work. I get a very quick loading screen as usual then just goes to black screen. I did find a couple of other roms that did the same (can't remember which) but most other games run fine.
I've tried downloading the rom again (in case it was just a corrupt file) but nothing I try gets this game to run again.

Any ideas guys as its driving me crazy!!







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Odd rom suddenly not working - DRIVING ME NUTS! djmat 07/26/15 02:59 PM
. * Re: Odd rom suddenly not working - DRIVING ME NUTS! bodger319  07/26/15 07:34 PM
. * Re: Odd rom suddenly not working - DRIVING ME NUTS! djmat  07/27/15 05:53 PM
. * Re: Odd rom suddenly not working - DRIVING ME NUTS! djmat  07/28/15 09:32 PM
. * Re: Odd rom suddenly not working - DRIVING ME NUTS! Vaughan  08/20/15 05:05 PM
. * Re: Odd rom suddenly not working - DRIVING ME NUTS! Traso  07/28/15 10:24 PM

Extra information Permissions
Moderator:  Gatinho 
0 registered and 8 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 1602