Frontend Tech + >> MAMEUI & IV/Play
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

John IVModerator
IV/Play, MAME, MAMEUI
Reged: 09/22/03
Posts: 1593
Loc: Snohomish, WA, USA
Send PM
Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user.
05/31/16 02:59 AM


IV/Play is a streamlined launcher, it's decoupled from setting the options of Mame so that it's futureproof. That's what you use baseline's mame.ini for.

You can leave your roms and chds in their current location and put the mame.exe and iv/play.exe in the same directory that's above your current roms and chds, maybe that's in your previous MameUI directory I don't know. The IV/Play favorites file follows the IV/Play.exe around, just put it in the same directory.

See the IV/Play PDF for the way its expecting to be set up. IV/Play just needs to sit on the top level of normal Mame or MameUI directory structure along with a mame or mameui.exe.


john iv
http://www.mameui.info/







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. MKFAN 05/29/16 08:02 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. John IVModerator  05/30/16 03:10 AM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. MKFAN  05/30/16 01:59 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. John IVModerator  05/30/16 07:59 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. MKFAN  05/30/16 10:55 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. John IVModerator  05/31/16 02:59 AM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. Haze  06/02/16 11:29 AM
. * No issue here. Dullaron  06/03/16 03:14 AM
. * Re: No issue here. John IVModerator  06/03/16 08:03 AM
. * Re: No issue here. Dullaron  06/03/16 09:13 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. MKFAN  06/02/16 02:23 AM

Extra information Permissions
Moderator:  John IV 
0 registered and 5 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 2043