Frontend Tech + >> MAMEUI & IV/Play
View all threads Index   Flat Mode Flat  

John IVModerator
IV/Play, MAME, MAMEUI
Reged: 09/22/03
Posts: 1593
Loc: Snohomish, WA, USA
Send PM
Re: No issue here.
06/03/16 08:03 AM


No one said it was crashing, it was probably just not finding the roms. The OP probably just didn't realize that IV/Play utilizes the mame.ini for options and doesn't have a menu system like MameUI for tweaking them. That's intentional and IV/Play can run just fine w/out the ini sitting at the top of the directory structure of a baseline or mameui dist package if you want to for whatever reason.

In my estimation baseline should be creating a mame.ini on first run if there isn't one, if for nothing else than to expose the user to the myriad of settings.

But whatevs, that's why there are a variety of front ends out there so you can find one that suits you and your workflow/gameflow.


john iv
http://www.mameui.info/







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. MKFAN 05/29/16 08:02 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. John IVModerator  05/30/16 03:10 AM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. MKFAN  05/30/16 01:59 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. John IVModerator  05/30/16 07:59 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. MKFAN  05/30/16 10:55 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. John IVModerator  05/31/16 02:59 AM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. Haze  06/02/16 11:29 AM
. * No issue here. Dullaron  06/03/16 03:14 AM
. * Re: No issue here. John IVModerator  06/03/16 08:03 AM
. * Re: No issue here. Dullaron  06/03/16 09:13 PM
. * Re: I'm trying to use IV/Play for the first time and it's not working, long time MAMEUI user. MKFAN  06/02/16 02:23 AM

Extra information Permissions
Moderator:  John IV 
0 registered and 6 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 2039