Frontend Tech + >> Ultimarc
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

Traso
MAME Fan
Reged: 01/15/13
Posts: 2687
Send PM
Re: try this
08/29/16 07:49 PM



> Dude. Have you ever owned an IPAC? You're just wasting his time. I've seen this dance before. People try a bunch of adapters which don't work and eventually give up and get the correct cable.


I have two MAME cabs with IPACs. I haven't had this issue with those because they're connected to PS/2 ports - but I did with the JPAC in my third MAME cab, and mrepeat fixed it. Takes minutes to figure out.


Scifi frauds. SF illuminates.
_________________

Culture General Contact Unit (Eccentric)







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Using old ipac with new machines rhoelsch 08/22/16 01:09 AM
. * Re: Using old ipac with new machines krick  08/22/16 05:23 AM
. * Re: Using old ipac with new machines rhoelsch  08/22/16 03:52 PM
. * Re: Using old ipac with new machines krick  08/22/16 07:00 PM
. * try this Traso  08/24/16 06:20 AM
. * Re: try this rhoelsch  08/24/16 10:44 PM
. * Re: try this Traso  08/27/16 06:29 AM
. * Re: try this krick  08/27/16 06:40 AM
. * Re: try this Traso  08/29/16 07:49 PM
. * Re: try this krick  08/30/16 02:31 AM
. * Re: try this Traso  08/30/16 10:02 PM
. * Re: try this krick  08/24/16 07:01 AM

Extra information Permissions
Moderator:  Andy Warne 
0 registered and 2 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 2539