MAMEWorld Central >> EmuChat
View all threads Index   Flat Mode Flat  

casm
Cinematronics > *
Reged: 08/27/07
Posts: 645
Send PM
But 0.183 looks OK so far [mt]
02/28/17 01:36 AM


Been busy so only just getting around to looking into this again.

Built 0.183 from scratch; makefile was unaltered. The issue does not seem to be repeating itself in this version, either from commandline or in QMC2.

System environment is pretty much unchanged except for application updates, but I doubt that they would have had anything to do with it.

I'm going to try running off a few more builds with some modifications to the makefile, but things are looking up.







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* MAME 0.182 only runs once under macOS Sierra (10.12.3) casm 01/29/17 03:10 PM
. * But 0.183 looks OK so far [mt] casm  02/28/17 01:36 AM
. * Re: MAME 0.182 only runs once under macOS Sierra (10.12.3) R. Belmont  02/15/17 06:55 PM
. * Re: MAME 0.182 only runs once under macOS Sierra (10.12.3) casm  02/15/17 08:06 PM
. * Late addition: couple of things I forgot [mt] casm  02/15/17 08:22 PM
. * Re: Late addition: couple of things I forgot [mt] R. Belmont  02/15/17 08:34 PM
. * Re: Late addition: couple of things I forgot [mt] casm  02/15/17 08:54 PM
. * Built 0.181 for comparison; got the same result [mt] casm  02/15/17 01:13 AM
. * Re: Just realised something that may be worth mentioning. casm  02/03/17 06:37 AM
. * Re: Now with logfiles [mt] casm  01/29/17 03:54 PM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
0 registered and 31 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 1070