MAMEWorld Central >> EmuChat
View all threads Index   Flat Mode Flat  

Haze
Reged: 09/23/03
Posts: 4344
Send PM
Re: Frogger - small bug in MAME
05/26/17 04:11 PM


> Apparently schematics are wrong, then:
>
> void galaxian_state::frogger_draw_background(bitmap_rgb32 &bitmap, const rectangle
> &cliprect)
> {
> /* color split point verified on real machine */
> /* hmmm, according to schematics it is at 128+8; which is right? */
> background_draw_colorsplit(bitmap, cliprect, rgb_t(0,0,0x47), 128+8, 128-8);
> }
>
> Putting the split back at 128 make MAME match the PCB video.


Given the PCB output, it would make sense to change it back and assume the schematics are incorrect. I guess there's also a possibility that the Sega / Konami boards have different outputs tho.

As noted with the C64 port that was posted on YouTube, people appear to be using MAME as a reference for arcade perfect with this, and it appears we might not actually be arcade perfect ;-)







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Frogger - small bug in MAME JonBoyRetro 05/22/17 12:09 AM
. * Re: Frogger - small bug in MAME Osso1  05/26/17 11:18 AM
. * Re: Frogger - small bug in MAME Haze  05/26/17 04:11 PM
. * Re: Frogger - small bug in MAME TServo2049  05/26/17 08:59 PM
. * Re: Frogger - small bug in MAME JonBoyRetro  05/30/17 12:37 AM
. * Re: Frogger - small bug in MAME TServo2049  05/22/17 05:18 AM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
0 registered and 41 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 925