MAMEWorld Central >> EmuChat
View all threads Index   Flat Mode Flat  

jznethan
MAME Fan
Reged: 06/05/17
Posts: 5
Send PM
Re: was working, changed video mode, now doesn't load
06/05/17 06:47 PM


Makes sense. Any idea why uninstalling everything, restarting and reinstalling would leave it the same though? Does it make those video changes somewhere else on the computer? Thanks!






Entire thread
Subject Posted by Posted on
* was working, changed video mode, now doesn't load jznethan 06/05/17 05:12 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load Vas Crabb  06/06/17 03:58 AM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load uman  06/05/17 06:05 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load MooglyGuy  06/05/17 09:22 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load Haze  06/09/17 08:08 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load uman  06/09/17 07:29 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load anikom15  06/05/17 10:11 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load jznethan  06/05/17 06:47 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load R. Belmont  06/05/17 09:34 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load jznethan  06/05/17 10:32 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load Vas Crabb  06/06/17 04:02 AM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load jznethan  06/06/17 04:48 AM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
2 registered and 27 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 993