MAMEWorld Central >> EmuChat
View all threads Index   Flat Mode Flat  

anikom15
Cleric
Reged: 04/11/16
Posts: 205
Send PM
Re: was working, changed video mode, now doesn't load
06/05/17 10:11 PM


> > it would be easier and better to
> > provide "developer" MAME versions, so that such things cant happen.
>
> This kind of myopic viewpoint is exactly why you aren't and will never be an actual
> MAME team member. "-video none" exists for more reasons than just development:
> Benchmarking, using the vgmplay driver, or any other driver which doesn't have
> explicit video output and thus would result in an ugly full-sized screen saying
> "System has no screen output" in ugly letters.
>
> But no, you didn't consider any of those situations, because you're completely
> convinced that you're right, and you're convinced that the MAME team are a bunch of
> idiots who would literally eat their own shit if it weren't for your stellar,
> brilliant guidance, and that we all somehow managed to just YOLO our way into
> emulating tens of thousands of games. Get bent.

I have to agree. MAME is a tool. Having separate 'pro' and 'lite' versions would inevitably lead to more bugs and more complaints







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* was working, changed video mode, now doesn't load jznethan 06/05/17 05:12 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load Vas Crabb  06/06/17 03:58 AM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load uman  06/05/17 06:05 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load MooglyGuy  06/05/17 09:22 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load Haze  06/09/17 08:08 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load uman  06/09/17 07:29 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load anikom15  06/05/17 10:11 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load jznethan  06/05/17 06:47 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load R. Belmont  06/05/17 09:34 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load jznethan  06/05/17 10:32 PM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load Vas Crabb  06/06/17 04:02 AM
. * Re: was working, changed video mode, now doesn't load jznethan  06/06/17 04:48 AM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
3 registered and 40 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 833