MAMEWorld Central >> EmuChat
View all threads Index   Flat Mode Flat  

Haze
Reged: 09/23/03
Posts: 4347
Send PM
Re: Explorer still doesn't seem to be working
07/28/17 04:19 AM


> I'm not sure how to copy and paste the error message here, but it said something
> about ROMs like x1_made_in_japan_18.x1 missing.

so you're missing the roms..

I'm struggling to understand posts like the one you've made.

We specifically say a game is now working because missing roms were dumped, and yet people seem to think the romsets they've had for years should still work. I don't understand the logic there.

The same is happening with World Rally 2, people seem to think it's a terrible thing that MAME now requires a new rom for it to run, and are utterly confused by that concept, even if all the posts talking about it talk about how the previously missing rom was dumped and the game is now playable.

If MAME says roms are missing then roms are missing, it's not the most complex of things, and it's getting rather tiresome seeing people claim games are 'broken' in MAME just because they don't have the correct roms. Changes are often needed to move forwards.







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Explorer still doesn't seem to be working Sgt Jack V 07/28/17 01:02 AM
. * Re: Explorer still doesn't seem to be working B2K24  07/28/17 01:23 AM
. * Re: Explorer still doesn't seem to be working Sgt Jack V  07/28/17 02:27 AM
. * Re: Explorer still doesn't seem to be working Haze  07/28/17 04:19 AM
. * Re: Explorer still doesn't seem to be working gregf  07/28/17 03:07 AM
. * Re: Explorer still doesn't seem to be working Sgt Jack V  07/28/17 04:12 PM
. * Re: Explorer still doesn't seem to be working gregf  07/28/17 08:57 PM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
3 registered and 20 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 836