MAMEWorld Central >> EmuChat
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

JasonA9393
MAME Fan
Reged: 11/08/17
Posts: 1
Send PM
HELP! Games won't launch in Hyperspin: Keep getting the ahk_class error
11/08/17 01:51 PM Attachment: Launch Error Mame.JPG 2746 KB (0 downloads)


Hi Guys,

I have Hyperspin running several emulators (I use mainly MAME and Daphne) in a cabinet. I haven't made any changes at all, but now it won't launch any games in any of the emulators. It always says the error about "There was error waiting for the window "ahk_class MAME" to become active."

Going into rocket launcher, it said the Extract path didn't exist: It was pointing to a folder that didn't exist. I've addressed that, I think, by creating a folder it can extract to, but still no joy getting any of the games to launch, so I think maybe the Extract path thing is a red herring to the problem.

Can anyone help?

Many thanks in advance.

[ATTACHED IMAGE - CLICK FOR FULL SIZE]

Attachment







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* HELP! Games won't launch in Hyperspin: Keep getting the ahk_class error JasonA9393 11/08/17 01:51 PM
. * Re: HELP! Games won't launch in Hyperspin: Keep getting the ahk_class error evh347  11/10/17 06:51 PM
. * Re: HELP! Games won't launch in Hyperspin: Keep getting the ahk_class error AntoPISA  11/09/17 11:05 AM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
1 registered and 23 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 144