MAMEWorld Central >> EmuChat
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

evh347
Lurker
Reged: 01/05/04
Posts: 105
Loc: United States
Send PM
Re: HELP! Games won't launch in Hyperspin: Keep getting the ahk_class error
11/10/17 06:51 PM


> Hi Guys,
>
> I have Hyperspin running several emulators (I use mainly MAME and Daphne) in a
> cabinet. I haven't made any changes at all, but now it won't launch any games in any
> of the emulators. It always says the error about "There was error waiting for the
> window "ahk_class MAME" to become active."
>
> Going into rocket launcher, it said the Extract path didn't exist: It was pointing to
> a folder that didn't exist. I've addressed that, I think, by creating a folder it can
> extract to, but still no joy getting any of the games to launch, so I think maybe the
> Extract path thing is a red herring to the problem.
>
> Can anyone help?
>
> Many thanks in advance.

Try this:
http://www.rlauncher.com/forum/showthrea...35228#post35228







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* HELP! Games won't launch in Hyperspin: Keep getting the ahk_class error JasonA9393 11/08/17 01:51 PM
. * Re: HELP! Games won't launch in Hyperspin: Keep getting the ahk_class error evh347  11/10/17 06:51 PM
. * Re: HELP! Games won't launch in Hyperspin: Keep getting the ahk_class error AntoPISA  11/09/17 11:05 AM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
1 registered and 39 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 144