MAMEWorld >> EmuChat
View all threads Index   Flat Mode Flat  

go2ldook
MAME Fan
Reged: 12/31/17
Posts: 2
Send PM
Bullets in Asteroids, Star Castle not showing
12/31/17 08:38 PM


I know there have been some posts related to this issue, but I have tried numerous suggestions and cannot make bullets show up for these vector games on my 60" LED 1080p TV. They work fine on my laptop monitor.

Have adjusted various settings of contrast, brightness, vector beam settings, bloom...nothing seems to help.

I am running MAME on a QNAP server, and have confirmed that the vector.ini file is being recognized so that the changes I make are actually being utilized. Any other suggestions, or is this a hopeless cause?

I assume hlsl is being utilized...does being able to pull up the video menu with "~" confirm that? The way MAME is installed on the QNAP server, I do not have access to the MAME.exe folder and all the files in it, so I cannot confirm what is in there, though this is a 0.185 version that was made into an install package for QNAP, so it should be the same as that version on my PC. For the INI files I have gone to the Configure Options settings and set the INI directory to a shared folder on my QNAP, and confirmed that MAME recognizes and uses those INI's.

Very frustrating, because I love these old vector games. I have spent the past 24 hours searching for solutions and trying various recommendations.







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Bullets in Asteroids, Star Castle not showing go2ldook 12/31/17 08:38 PM
. * Re: Bullets in Asteroids, Star Castle not showing krick  01/01/18 06:23 PM
. * Re: Bullets in Asteroids, Star Castle not showing anikom15  12/31/17 09:28 PM
. * Re: Bullets in Asteroids, Star Castle not showing go2ldook  01/01/18 05:23 PM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
1 registered and 48 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 284