MAMEWorld >> EmuChat
View all threads Index   Flat Mode Flat  

John IV
IV/Play, MAME, MAMEUI
Reged: 09/22/03
Posts: 1640
Loc: Snohomish, WA, USA
Send PM
[Q] Devices now showing up in FE.
02/28/18 04:24 AM


I noticed recently (within the last week?) that my front end (IV/Play) has gained ~3900 new entries being displayed. Looks like they're the previously 'non-playable' devices.

Did something change in the devices properties to alter them in the listxml? I see for example the set dio16 '16-bit DIO bus' as an entry on the game list.

I'll probably have to have that looked at, any hints? Thanks -


john iv
http://www.mameui.info/







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* [Q] Devices now showing up in FE. John IV 02/28/18 04:24 AM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. John IV  03/02/18 07:02 AM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. Vas Crabb  02/28/18 10:49 AM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. TafoidAdministrator  02/28/18 11:12 AM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. CiroConsentino  02/28/18 02:16 PM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. John IV  02/28/18 07:14 PM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. Vas Crabb  03/01/18 07:09 AM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. Vas Crabb  02/28/18 11:22 AM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. TafoidAdministrator  02/28/18 12:24 PM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. R. Belmont  03/01/18 11:12 PM
. * Re: [Q] Devices now showing up in FE. CiroConsentino  03/02/18 01:26 AM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
0 registered and 37 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 368