MAMEWorld >> EmuChat
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

krazyminer
MAME Fan
Reged: 04/29/18
Posts: 10
Send PM
Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start
05/01/18 10:17 PM


> > I managed to get a backtrace by setting a breakpoint to osd_break_into_debugger(),
> > but I do not know how to fix this. Maybe a pretty easy case for the MAME devs?
> )
>
> I think I may have found a simple fix for this. Will do git push soon.

The patch is now in MAME. Thanks hackers for merging it.







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start krazyminer 04/30/18 08:55 PM
. * Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start B2K24  04/30/18 10:58 PM
. * Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start AJR Hacker  04/30/18 09:14 PM
. * Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start krazyminer  04/30/18 09:37 PM
. * Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start krazyminer  05/01/18 12:09 AM
. * Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start R. Belmont  05/11/18 08:36 PM
. * Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start krazyminer  05/01/18 01:58 PM
. * Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start krazyminer  05/01/18 03:55 PM
. * Re: SG1000/SC-3000 Lode Runner will not start krazyminer  05/01/18 10:17 PM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
1 registered and 51 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 237