MAMEWorld >> EmuChat
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

Trebor
MAME Fan
Reged: 01/18/05
Posts: 473
Send PM
Re: Pitfall 2 using MAME 0.196 does not work, bug in MAME?
05/14/18 10:08 PM


> > > I just did a GIT checkout from Github and am in the
> > > process of building MAME. Hoping the newest snapshot would work.
> >
> > No, Coleco Pitfall 2 goes crazy with the newest snapshot, too.
>
> was broken by this change
> https://github.com/mamedev/mame/commit/4...3a6d26369445683
>
>
> dev responsible should have been alerted by the notification there now
>
> thanks for testing

And thanks to you and the dev for correcting the issue. The aforementioned change not only broke Pitfall II, but also brought Q*bert to playing at a near crawl.

Tested with a GIT release from May 10, and all is well.

Thank again.







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Pitfall 2 using MAME 0.196 does not work, bug in MAME? krazyminer 04/29/18 10:37 AM
. * Re: Pitfall 2 using MAME 0.196 does not work, bug in MAME? Robbbert  04/29/18 11:13 AM
. * Re: Pitfall 2 using MAME 0.196 does not work, bug in MAME? krazyminer  04/29/18 11:24 AM
. * Re: Pitfall 2 using MAME 0.196 does not work, bug in MAME? krazyminer  04/29/18 11:45 AM
. * Re: Pitfall 2 using MAME 0.196 does not work, bug in MAME? Haze  04/29/18 12:26 PM
. * Re: Pitfall 2 using MAME 0.196 does not work, bug in MAME? Trebor  05/14/18 10:08 PM
. * Re: Pitfall 2 using MAME 0.196 does not work, bug in MAME? krazyminer  04/29/18 12:46 PM

Extra information Permissions
Moderator:  redk9258, URherenow, Tafoid 
1 registered and 30 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 357