MAMEWorld >> MAME Artwork: Official
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

R.Coltrane
MAME user since 0.11
Reged: 08/07/05
Posts: 402
Send PM
Re: Atari Pole Position 1 and 2 - Shifter overlay not visible
05/29/18 03:22 AM


Ok, I've tried to enable my artworks in MAME and in QMC2 frontend as well but nothing works anymore! It's not showing my artwoks even with the artwork path set correctly in QMC2 and within the latest mame version. I don't know what else could I do to enable my artworks again...helppp!

EDIT: Problem solved!! There were a couple of old files in my MAME directory that were messing up my settings. After a full cleanup the artwork menus are back and working.

Edited by R.Coltrane (05/30/18 07:39 PM)







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Atari Pole Position 1 and 2 - Shifter overlay not visible R.Coltrane 05/27/18 08:42 PM
. * Re: Atari Pole Position 1 and 2 - Shifter overlay not visible Mr. DoAdministrator  05/27/18 09:26 PM
. * Re: Atari Pole Position 1 and 2 - Shifter overlay not visible R.Coltrane  05/28/18 03:40 PM
. * Re: Atari Pole Position 1 and 2 - Shifter overlay not visible R.Coltrane  05/29/18 03:22 AM
. * Re: Atari Pole Position 1 and 2 - Shifter overlay not visible Mr. DoAdministrator  05/31/18 08:25 PM

Extra information Permissions
Moderator:  Mr. Do 
0 registered and 15 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 109