Frontend Tech + >> Ultimarc
View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

krick
Get Fuzzy
Reged: 02/09/04
Posts: 4209
Send PM
Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000
06/14/18 05:46 AM


Open a windows command prompt in your MAME directory and try running MAME from the command line to see what error you get.

There's no way for anyone to help without specific error messages.


GroovyMAME support forum on BYOAC







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 semaphore15 06/14/18 05:27 AM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 krick  06/14/18 05:46 AM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 semaphore15  06/15/18 07:16 AM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 krick  06/15/18 02:51 PM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 semaphore15  06/16/18 08:38 AM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 krick  06/16/18 08:10 PM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 semaphore15  06/17/18 06:53 AM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 krick  06/17/18 08:14 AM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 semaphore15  06/22/18 10:38 AM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 krick  06/23/18 04:50 AM
. * Re: Mame not loading after installing ArcadeVGA 5000 Bad A Billy  06/23/18 04:04 AM

Extra information Permissions
Moderator:  Andy Warne 
0 registered and 5 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 48