MAMEWorld >> Hardware
View all threads Index   Flat Mode Flat  

jmurjr
Regular
Reged: 09/21/03
Posts: 322
Send PM
Re: Cruis'n Exotica video issues jamma?
06/28/11 11:54 PM


Thanks, Tried another monitor I had from an off road thunder and it comes up with an out of range. I am assume this to be once again since it is a 31Khz and looking for a higher scan rate than the exotica puts out.

Any idea on what the seattle atari hardware is. I have a couple california speeds that I could test this board in as well. Just don;t want to go through the work if once again it is most likely not going to work.

Thanks

What is weird is I am using a WG D9500 that should sync 15~41Khz, but it reports out of range.

UPDATE:

got the board running on a D9200 with no problem, once i moved a connector from VGA to CGA on the ribbon. Thanks again.

Edited by jmurjr (06/29/11 12:31 AM)







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* Cruis'n Exotica video issues jamma? jmurjr 06/28/11 05:21 AM
. * Re: Cruis'n Exotica video issues jamma? R. Belmont  06/28/11 06:51 PM
. * Re: Cruis'n Exotica video issues jamma? jmurjr  06/28/11 11:31 PM
. * Re: Cruis'n Exotica video issues jamma? Naoki  06/28/11 11:41 PM
. * Re: Cruis'n Exotica video issues jamma? jmurjr  06/28/11 11:54 PM
. * Re: Cruis'n Exotica video issues jamma? Naoki  06/29/11 12:30 AM

Extra information Permissions
Moderator:  GatKong 
0 registered and 3 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 2911