MAMEWorld >> Hardware
Previous thread Previous  View all threads Index   Next thread Next   Flat Mode Flat  

StilettoAdministrator
They're always after me Lucky ROMS!
Reged: 03/07/04
Posts: 6422
Send PM
Re: OK, here's another one...
09/15/13 06:26 PM


> The good news is that I tried reinstalling/rolling back the driver to
> (semi-arbitrarily chosen) 197.45, and everything seems to be back to normal. GPU-Z is
> still showing the bus in PCI mode, but MAME is back to performing as well as it did
> before, which is all I care about. When I last used the machine a couple of months
> ago, I must have updated the driver just before I shut down or something like that. I
> shan't be updating it again.


Ah... why did I leap to hardware suggestions first? Good job troubleshooting.

- Stiletto







Entire thread
Subject Posted by Posted on
* OK, here's another one... DMala 09/13/13 01:19 AM
. * Re: OK, here's another one... krick  09/14/13 12:20 PM
. * Re: OK, here's another one... Sune  09/14/13 06:25 PM
. * Re: OK, here's another one... StilettoAdministrator  09/13/13 02:07 PM
. * Re: OK, here's another one... DMala  09/14/13 01:51 AM
. * Re: OK, here's another one... Sune  09/14/13 02:46 AM
. * Re: OK, here's another one... DMala  09/15/13 01:56 AM
. * Re: OK, here's another one... StilettoAdministrator  09/15/13 06:26 PM
. * Re: OK, here's another one... krick  09/15/13 03:35 AM
. * Re: OK, here's another one... DMala  09/16/13 12:50 AM
. * Re: OK, here's another one... B2K24  09/13/13 04:05 AM
. * Re: OK, here's another one... DMala  09/14/13 01:45 AM

Extra information Permissions
Moderator:  GatKong 
0 registered and 2 anonymous users are browsing this forum.
You cannot start new topics
You cannot reply to topics
HTML is enabled
UBBCode is enabled
Thread views: 2845